Potrebujete hitro lektoriranje v 24 urah?

Hitro in ugodno lektoriranje je storitev, katero se poslužujejo podetja, kjer njihove stranke in poslovni partnerji zahtevajo hitro opravljanje storitev ter ne dopuščajo večjih odstopanj v besedilu.

Lektoriranje v 24 urah ponujamo tudi študentom za diplomske naloge v obsegu do 100 lektorskih pol. Lektoriranje izvajamo tudi med vikendom in se prilagajamo vašim potrebam.

Hitri kontakt: 040/128-543

Hitro lektoriranje v 24 urah

Kako do hitrega in ugodnega lektoriranja?

Hitro lektoriranje ponujamo v roku 24 ur od potrditve naročila vsem, ki to potrebujete. Poleg hitrega lektoriranja pa si lahko ugodno lektoriranje zagotovite v primeru dolgoročnega sodelovanja.
Za hitro in ugodno lektoriranje je potrebno obvezno posredovati gradivo v elektronski obliki. Najbolj je zaželena Wordova doc in docx oblika zapisa ali pdf (odklenjen).

Zagotavljamo vam, da ostane kvaliteta lektoriranja na visokem nivoju in hitrost izvedbe nanjo ne vpliva. Razlog zakaj lahko zagotavljamo hitro lektoriranje, je v veliki skupini lektorjev in dobri organizaciji. Zaradi kvalitete storitev eno naročilo izvede samo en lektor.

Prepustite skrbi glede hitrega lektoriranja nam, vi pa se posvetite kakovosti svojih izdelkov in storitev.