Že v prejšnjem prispevku smo ugotovili, da danes lokacija ni bistvena in je za lektoriranje ne pomembno, če si iz Ljubljane ali iz drugje. Danes poteka naročilo in dostava preko spleta tako, da je komunikacija hitrejša, lektorirano gradivo pa bolj pregledno.

Stroški lektoriranja so v osnovi povsod isti (Ljubljana, Maribor, Celje …), iznajdljivost podjetja pa velikokrat odloči tudi višino cene storitev lektoriranja.

Kaj pa ima iznajdljivost skupnega s ceno lektoriranja?
Enostavno v stroških poslovanja. Tista podjetja, ki plačujejo velike najemnine in si privoščijo več kot ostali morajo tudi več zaslužiti, najlažje to naredijo z dvigom cen storitev.

Torej ne ukvarjajte se preveč z lokalnimi podjetji in več časa posvetite celostni ponudbi, ki jo ima za svoje storitve.

Cenik lektoriranja je sestavljen v odvisnosti od statusa in količine naročil. Če ste študent, boste dobili cenejše lektoriranje kakor podjetja, seveda v povprečju mišljeno.

Cenik lektoriranja na spletnih straneh je namenjen predvsem grobi orientaciji ponudbe. Za točno ponudbo, ki zavisi od statusa in količine naročila pa je najbolje, če pošljete povpraševanje na info@lpi.si ali preko spletnega obrazca (gumb Oddaj povpraševanje).

LPI.SI ponuja kvalitetno lektoriranje po ugodni ceni, naša največja prednost pa je v hitrem odzivu in realizaciji naročil.

Če te zanimajo naše cene storitev preveri rubriko Cenik lektoriranja.