Lektoriranje Fakulteta za Management Koper

LPI.SI opravlja lektoriranje tudi za študente Fakultete za management Koper. Za naše lektorje lektoriranje poslovnih in strokovnih besedil ne predstavlja nobenega problema, saj imajo za sabo že veliko izkušenj. Tudi potrdilo o lektoriranju dobite brez problema, saj imajo naši lektorji ustrezno izobrazbo.

Je lektoriranje pri besedilih Fakultete za management Koper kaj drugačno?

Ne, izjema so besede tujke, ki jih vse več uporabljamo v pogovornem jeziku in prehajajo v redno uporabo. Primer takšne besede je menedžer, ki jo večina napiše kar v angleščini – manager. Slovenski pravopis iz 2001 dovoljuje slovenski zapis besede, ker je že dolgo v rabi, česar pa večina od vas ne ve.

Komunikacija med nam in vami poteka preko e-pošte (po želji se lahko

Lektoriranje Fakulteta za Management Koper

Ponujamo vam kakovostno lektoriranje po študentskih cenah.

oglasite tudi osebno). Ko je lektoriranje diplomske naloge končano, dobite poleg končne verzije za tisk še verzijo z vidnimi popravki, ki vam omogoča enostaven pregled popravkov.

Lektoriranje Fakulteta za management Koper – poleg lektoriranja pri nas dobite (po želji) tudi oblikovanje naloge, ki je v skladu z navodili fakultete. Pod oblikovanje spada vse, kar se nanaša na zunanjo podobo naloge, in ne vpliva v vsebino. Torej citiranje ne spada zraven, saj je treba vedeti, od kod izhaja kakšen vir in kakšne vrste je.

Je to vse, kar ponujamo študentom pri zaključevanju študija?

NE! Ko je vaša naloga lektorirana in oblikovana, vas najprej čaka tehnični pregled za katerega je dovolj natisnjena naloga ter zvezana v spiralo, po zagovoru pa morate dostaviti tudi zvezane naloge s trdimi platnicami. Torej poleg lektoriranja in oblikovanja dobite še tisk in vezavo pri nas.

Vas zanima točna ponudba za lektoriranje diplomske naloge?

Oddajte povpraševanje preko spletnega obrazca ali pošljite nalogo na info@lpi.si. V opombo pripišite vaše želje (čas izvedbe, dodatne storitve …). Na voljo smo vam vseh 7 dni v tednu.