Lektoriranje pdf dokumentov

Iščete lektoriranje pdf dokumentov?

Ponujamo vam lektoriranje znotraj pdf dokumenta. Vsi popravki so tako vidni v oblačku znotraj strani dokumenta. Lektoriranje pdf dokumentov je primerno npr. za študente matematike in fizike, ki napišejo diplomsko nalogo v programu LaTeX, ali v primeru, ko gre za program za oblikovanje, kot je Adobe Indesign, kjer se končno delo shrani v pdf format.

Lektoriranje pdf dokumentov je zaradi specifičnosti programa, ki to omogoča, dražje kakor lektoriranje Wordovih dokumentov.

Prednosti lektoriranja znotraj pdf dokumenta:
– oblika dokumenta ostane enaka, in
– bolj pregledno ter priročno kakor kopiranje v drug format in nazaj.

Primer lektoriranega pdf besedila:

Kako do točne ponudbe?
1. Pošljite nam pdf dokument ali sporočite število znakov brez presledka na info@lpi.si.
2. Nazaj vam pošljemo točno ponudbo, ki jo v primeru, da se strinjate z njo, samo še potrdite. V tistem trenutku, ko dobimo potrjeno naročilo, gre besedilo v obdelavo.
3. Medtem ko čakate na lektorirano besedilo, poravnate plačilo.
4. V dogovorjenem času vam na vašo e-pošto lektorirano besedilo pošljemo nazaj.

Ali je nujno lektoriranje znotraj pdf dokumenta?

Ne, odvisno od vaših zahtev. Npr. če imate končno diplomsko nalogo, ki je že oblikovana v skladu z navodili fakultete, boste potrebovali lektoriranje znotraj pdf dokumenta. Če pa vam oblika dokumenta ni pomembna in je za nadaljnjo obdelavo pomembna samo vsebina, je potem bolj racionalna odločitev kopiranje vsebine iz pdf v doc obliko in potem lektoriranje v Wordu.

Študenti imate pri naročilu lektoriranja diplomske naloge dodatne ugodnosti! Pošljite nam povpraševanje preko e-pošte na info@lpi.si ali nas pokličite na 040/128-543. Dosegljivi smo od jutra do večera vseh 7 dni v tednu.