kakovost

Lektoriranje revij zahteva specifičen pristop. Zaradi lovljenja zadnih rokov za tisk revije je odzivnost pri lektoriranju ključnega pomena. Tega se zavedamo tudi pri nas, zato ponujamo hitro odzivnost pri lektoriranju revij.

Vse kar potrebujemo za hitro lektoriranje revij je predhodna najava terminskega obdobja v katerem se planira zaključek revije.

Težavam pri lovljenju rokov se deloma izognete tako, da postopoma pošiljate gradivo za lektoriranje, seveda kakor napreduje izdelava revije.Ugodno lektoriranjeVrsta vsebine za lektoriranje pri našem delu ni pomembna, opravljamo lekturo tako za moto revije, kot za poslovne ali druge vrste revij.  Pri nas kvaliteta na račun hitre odzivnosti ne trpi in v primeru, da revija vsebuje zahtevno strokovno besedilo se po potrebi naši lektorji posvetujejo z naročnikom.

Gradivo sprejemamo v vseh elektronskih formatih (pdf, doc, docx …), lektoriramo in naročniku dostavimo besedilo samo v wordovih dokumentih. Razlog za to je sledenje popravkov. Le na takšen način je preglednost nad popravljenim gradivom najboljša. Po dogovoru vam gradivo v primeru, da je npr. v InDesign formatu tam tudi popravimo in vam poleg originala pošljemo še verzijo s popravki v doc formatu.

Če vas zanima lektoriranje revije, smo vam na voljo na info@lpi.si. Pošljite nam povraševanje in skupaj se bomo dogovorili za najbolj optimalno sodelovanje pri lektoriranju revije.