Lektoriranje v enem dnevu Ljubljana

Iščeš lektoriranje v enem dnevu?

LPI.SI vam zagotavlja lektoriranje raznih besedil v obsegu diplomske naloge v 24 urah. Vse kar je potrebno je oddaja povpraševanja preko spletnega obrazca ali telefonskega klica na 040/128-543. Vaša lokacija (Ljubljana, Maribor, Celje …) ni pomembna, saj poslujemo povsem preko spleta.

Ko dobimo podatek o količini znakov brez presledka vam pošljemo ponudbo na vašo e-pošto, ki jo v primeru, da se strinjate z njo še samo potrdite. Naročilo za lektoriranje v enem dnevu je tako končano.

Lektoriranje v enem dnevu LjubljanaKaj lahko pričakujete od hitrega lektoriranja?
Na prvem mestu je pri nas kvaliteta, naj vas ne skrbi hitrost lektoriranja (v enem dnevu), saj ne ubiramo bližnjic, le organizacijo svoje dela prilagodimo tako, da bo vaše naročilo opravljeno v enem dnevu. To pa počemo zato, ker je takoj za kvaliteto lektoriranja pri nas zadovoljstvo naročnika.

Ko je lektoriranje v enem dnevu končano, vam pošljemo dve verzije istega besedila, ena ima vidne, druga pa sprejete popravke. Tako imate v primeru, da je besedilo že oblikovano vse pripravljeno za tisk in vezavo.

Vso gradivo se lektorira v programu za pisanje in urejanje besedil Word, ki omogoča urejanje stare verzije .doc in seveda nove .docx.

Imaš večjo količino besedil v diplomski nalog, ki je potrebna lekture?
Potem ti bo naša ponudba več kot všeč. Cena lektoriranja diplomskih nalog z večjo vsebino ponujamo že od 1,4 € na eno lektorsko polo oz. 1500 znakov brez presledka.