Hitro lektoriranje različnih besedil

Vas preganja čas in nujno potrebujete lektoriranje diplomske naloge, pogodbe ali spletne strani?

lektoriranje besedil

Pri LPI.SI smo se usmerili v storitve lektoriranja in prevajanja, namenjene tako študentom kot podjetjem oz. podjetnikom. Ugotovili smo, da v poslovnem svetu pomenita čas in kakovost skoraj vse. V ta namen smo izdelali posebno ponudbo za poslovne partnerje (podjetja) in študente.

Posvetimo se vsaki stranki posebej in na osnovi vaših želja poskrbimo za kakovostno, hitro in zanesljivo izvedbo lektoriranja.

Prednosti LPI.SI:

– kakovostne storitve,
– hitra odzivnost (povpraševanja sprejemamo tudi ob koncu tedna),
– prilagodljivost (upoštevamo želje stranke),
– lektura je opravljena najkasneje v 3 delovnih dneh (možna tudi lektura v enem dnevu) in
– pri nas dobite vsa ustrezna potrdila.

______________________________________________________________________________________

študent zmaga diplomaHitro lektoriranje – postopek

Hitro lektoriranje zahteva hitro odzivnost tako na strani agencije kot na strani naročnika. V lektoriranje sprejmemo le besedila, ki jih lahko obdelamo v dogovorjenem času. Hitra lektura je kljub hitrosti kakovostna in brezhibna. Lektoriranje opravi strokovnjak, ki pa se v trenutku posveti delu in ne izgublja dragocenega časa.

Priporočamo rezervacijo

Hitro lektoriranje zahteva hitro odzivnost naše agencije, zato je priporočljivo, da nas obvestite v naprej, če je to le mogoče, da se pripravimo na vaše besedilo.

Omejitve pri hitrem lektoriranju

Hitra izvedba storitev pa ima kljub vsemu tudi omejitve. Besedilo namreč lektorira izključno en sam lektor, kar zagotavlja kakovost in skladnost celotnega besedila in postavlja omejitev količine. Največja količina lektorskih pol, ki jo je mogoče lektorirati v 24 urah, je 80.

Zagotovljen uspeh

V naši agenciji jamčimo za opravljeno delo, kar pomeni, da naročniku ni treba skrbeti za kakovost. Po končanem delu lahko naročniku izdamo poleg računa tudi potrdilo o lektoriranju in/ali fotokopijo diplomske listine lektorja. To potrebujete predvsem študenti pri lektoriranju zaključnih nalog.