Lektoriranje diplomskih nalog je praktično že obvezen proces vsake fakultete za zagovor študenta. Pri LPI.SI imamo pripravljeno posebno ponudbo izključno za študente. Zavedamo se, da je študentski žep v teh časih manjši kakor sicer.
Pri nas je postopek naročila lektoriranja diplomskih nalog precej preprost.

No v bistvu imate na voljo tri načine:
preko obrazca na spletni strani v rubriki “Kontakt”,
pošljete nam povpraševanje na info@lpi.si ali
nas pokličete 040/128-543.

Kakšne podatke potrebujemo pri naročilu lektoriranja diplomske naloge?

Osnova ponudbe je število znakov brez presledka. Ta podatek vam je na voljo v orodju v katerem je bila naloga napisana. Eno izmed najpogostejših orodij za pisanje in urejanje besedil je Microsoft Word. Podatek o številu znakov brez presledka najdete v meniju “Orodja” pod “Štetje besed”.

Na podlagi števila znakov in hitrosti odziva (kadar mora biti lektura opravljena prej kot v enem delovnem dnevu) vam naredimo ponudbo lektoriranja diplomske naloge.
V primeru, da se s ponudbo strinjate jo potrdite. Mi vam jo najkasneje v roku 3 delovnih dneh (po dogovoru tudi prej) dostavimo na vaš email naslov v dveh izvodih. En izvod ima vidne popravke, ki vam omogočajo pregled spremenjenih besed, drugi pa ima popravke sprejete, kar pomeni, da je to končna verzija pripravljena za tisk.

Seveda poleg omenjenega dobite (na posredovan naslov) še potrdilo in original račun za lektoriranje diplomskih nalog.