Prenovljena ponudba lektoriranja diplomske naloge

Lektoriranje diplomske naloge je storitev, ki jo opravljamo že od samega začetka. Odločili smo se, da ponudimo študentom možnost naročila lekture, ki je primerna za za njihov žep.

Lektoriranje Diplomske NalogeZavedamo se tudi, da izbira lekture v takšnem primeru ni odločitev posameznika ampak fakulteta to predhodno predpiše in je pogoj za oddajo diplomske naloge. V ta namen je cenik lektoriranja prilagojen za študente, končna cena je odvisna od količine gradiva (spodbujamo skupinsko naročanje lekture) in morebitne časovne stiske.

Če ste bili zadovoljni s cenikom lektoriranja je postopek naročila povsem preprost. Najprej nam pošljete povpraševanje, mi vam na podlagi obsega in zahtevnosti pripravimo ponudbo. Če jo potrdite gre gradivo najprej v lekturo. V roku 2 do 3 delovnih dneh (v primeru časovne stiske tudi v 24 urah) vam lektorirano gradivo posredujemo nazaj v 2 verzijah. V eni so vidni popravki, v drugi pa so popravki sprejeti in v obliki pripravljeni za tisk oz. nadaljno obdelavo.

Vsem, ki vas zanima lektoriranje diplomske naloge sporočamo, da smo dosegljivi vsak delovni dan na telefonski številki 040/128-543, emailu info@lpi.si ali preko obrzaca v meniju “Kontakt”.

Pošljite nam povpraševanje s številom znakov brez presledka (ali pošljite kar gradivo za lekturo) in z morebitnimi opombami (npr. rabim v 2 dneh …), mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času poslali ponudbo lektoriranja diplomske naloge.

Več informacij v meniju Lektoriranje diplomskih nalog.