Prevajanje

prevajanje smer 1

Potrebujete kakovosten prevod po zmernih cenah?

Lektorsko-prevajalska agencija Lpi.si vam nudi kakovostne storitve po zmernih cenah, ki jih dosegamo z odlično organizacijo prevajalske ekipe in z nenehnim preverjanjem kakovosti.

Garancija kakovosti

prevajanje smer 2Naša agencija je na trgu prisotna že od leta 2005, kar pomeni, da smo si nabrali veliko izkušenj in si ustvarili širok krog posameznikov ter podjetij, ki so nam v prevajanje  zaupali svoje besedilo. Vsa besedila, ki jih prevajamo, lahko po potrebi tudi lektoriramo, kar povečuje kakovost končnega prevoda.

Prilagodljivost

Odlična organizacija dela nam omogoča popolno prilagajanje strankam in njihovim zahtevam. Tako se lahko dogovorimo o rokih izvedbe in načinu prevajanja.
V primeru prevajanja spletnih strani, katalogov, brošur, revij idr. lahko prevajanje opravimo tudi v InDesignu, HTML-ju, PHP-ju, CMS-ju …


 Povpraševanje za prevajanje

Za pomoč pokličite 040/128 543.

* Obvezno polje

Lektoriranje prevoda

Besedilo, ki ga prevajamo praviloma tudi lektoriramo. Prevajalec med samim prevajanje lahko namreč pusti kakšno slogovno ali slovnično napako, kar preprosto rešimo z končnim pregledom prevoda. Lektoriranje mora opraviti drug prevajalec/lektor, kot je besedilo prevedel. Pri prevajanju iz tujih jezikov v Slovenščino vam lekturo lahko celo opravimo brezplačno (odvisno od količine besedila).

Hitrost prevajanja

Prevajanje je zahtevno opravilo, ki zahteva svoj čas. Povprečna norma prevajalca na delovni dan je 7 lektorskih pol na dan (1500 znakov brez presledkov). V primeru, da se naročniku ekstremno mudi pa lahko eno besedilo prevaja več prevajalcev hkrati, vendar je v takem primeru potrebno precejšnje usklajevanje in končna lektura enega lektorja.