Pošlji povpraševanje

Za pomoč pokličite 040/128 543.

* Obvezno polje

Acceptable file types: doc,pdf,txt,docx,.
Maximum file size: 35mb.

Kakovostno prevajanje, lektoriranje, tolmačenje, podnaslavljanje … v Angleščini!

Imate besedilo v Angleščini oziroma bi želeli, da je?

Potem je pravi odgovor naša strokovna ekipa prevajalcev angleščine, ki poskrbi za kakovostno storitev in zanjo jamči. Ekipo sestavljajo izkušeni jezikoslovci in naravni govorci Angleščine, ki imajo dolgoletne izkušnje na različnih strokovnih področjih.

Jezikovne kombinacije z Angleščino

Angleščino ponujamo v vseh jezikovnih kombinacijah, kar pomeni da ni pomembno v katerem jeziku imate ali želite imeti besedilo, prevedemo vam ga v ali iz Angleščine.

Oblika besedila za prevajanje

V 10 letni zgodovini delovanja smo se srečali praktično z vsemi možnimi oblikami besedil od ročno napisanih pa vse do računalniških kod zahtevnih programov. Vse namreč stavimo na prilagajanje naročniku in optimizacijo poslovnih procesov, kar dolgoročno pomeni velike prihranke.

Dosegljivost in hitrost prevajalcev

Ekipa Anglistov je najštevilčnejša v naši agenciji, zato lahko v kratkem času prevedemo večje količine besedil, dosegljivi pa smo praktično vse dni v letu. Kljub temu pa, zaradi zagotavljanja ustrezne kakovosti, obstajajo določene omejitve pri hitrosti prevajanja.

ZA HITRO POVPRAŠEVANJE POKLIČITE

Kdo nam že zaupa?

Seznam referenc je po 10-tih letih trdega in kakovostnega dela precej dolg, sestavljajo pa ga podjetja in organizacije iz različnih branž in področij. Ker vsakega naročnika obravnavamo kot poslovnega partnerja, ki se mu v celoti prilagodimo, ohranjamo dolgotrajne poslovne odnose.