Contact Form Shortcode Error: Form 11 does not exist

Našo ekipo prevajalcev francoščine sestavljajo najboljši strokovnjaki v sloveniji in tujini. Poleg prevajalcev z ustrezno izobrazbo, ekipo sestavljajo tudi naravni govorci, ki živijo in delajo v francosko govorečem okolju. Zaradi omenjenih strokovnjakov so prevajalske storitve naše agencije na najvišjem možnem nivoju.

Postopek naročila

Naročilo prevodov v ali iz francoščine izvedemo v 4 preprostih korakih.jaimelefrancais-1

  • Pošljite povpraševanje, da  ugotovimo točen strošek prevoda in čas izvedbe
  • Potrdite povpraševanje z odgovorom na ponudbo
  • V času prevajanja nam dostavite naročilnico ali potrdilo o plačilu storitev
  • Prejmete kakovostno in strokovno prevedeno besedilo v roku

Garancija na kakovost

Prevajanje francoščine je storitev, ki od prevajalca zahteva ustrezno izobrazbo in znanje, pogoj za delo v naši agenciji pa so tudi izkušnje. Za vse storitve, ki jih opravimo v naši agenciji jamčimo s potrebnimi potrdili in dokazili. Eden od najpomembnejših pokazateljev kakovosti pa je dolg seznam referenc, ki ga med drugimi sestavljajo pomembna slovenska in globalna podjetja s katerimi ohranjamo poslovne odnose že več kot 10 let.

Strokovna področja prevajanja

V preteklosti smo za različne naročnike opravljali prevode različnih področij.

Pošlji povpraševanje

Varnost besedila med prevajanjem

Vsa besedila, ki jih prejmemo v prevajanje, obravnavamo popolnoma zaupno. Vsi prevajalci so podvrženi strogemu varovanju poslovnih, osebnih in drugih, za naročnika pomembnih, informacij. V primeru, da gre za zares občutljivo zadevo in naročnik ne želi pošiljati besedila v našo agencijo, lahko prevod opravimo na naslovu vašega podjetja.