Contact Form Shortcode Error: Form 10 does not exist

Kakovostno, hitro in ugodno prevajanje nemščine!

Odlična ekipa prevajalcev

Agencija LPI.si združuje odlične prevajalce, ki so se s časom specializirali za različna področja. Tako se lahko pohvalimo, da smo ena redkih agencij, kjer zelo uspešno prevajamo besedila iz področij farmacije, avtomobilizma, bančništva, turizma in prava.

Kakovost in zanesljivost prevajalske agencijecdb20468be48d36c683965fbf3dd4267

Za kakovost in zanesljivost jamčijo naše stranke, saj redno sodelujemo s slovenskimi in evropskimi podjetji, ki zaradi lastne superiornosti izbirajo samo najboljše partnerje.

Preverite naše reference in se prepričajte, da so nam zaupali že mnogi!

24/7/365

Za vas smo prisotni praktično celo leto, saj razumemo, da občasno potrebujete besedila tudi ob neobičajnih urah. V naši agenciji se namreč v celoti prilagodimo vašim poslovnim operacijam ter nenehno iščemo možnosti za optimizacijo.

V ali iz nemščine prevedemo vse

Neodvisno od vrste, oblike in tematike besedila, poskrbimo za kakovostno prevajanje nemščine tudi z naravnimi govorci ciljnega jezika. V preteklosti smo v in iz nemščine prevajali ogromno strokovnih besedil za avtomobilistič

Cena za odlično storitev

Odlična organizacija v agenciji nam omogoča, da vam najvišjo kakovost nudimo po izjemno nizkih cenah. Storitev prevajanja lahko opravimo spletno ali fizično na sedežu vašega podjetja.

Pošljite povpraševanje za točno ponudbo