Revija Moja poroka

Odločili smo se, da predstavimo vse naše partnerje za katere opravljamo lektoriranje. Danes je na vrsti revija Moja poroka.

Revija Moja poroka lektoriranje

Pod okriljem podjetja Vidi, d. o. o., je pred 10 leti zrasla ideja o poročni reviji in tako je nastala dandanes že mnogim mladoporočencem dobro poznana revija Moja poroka.

Revija Moja poroka vsem zaročencem nudi prve in najkakovostnejše informacije glede porok. V reviji bralci in bralke najdejo ideje in nasvete za pripravo nepozabne poroke. Poleg poročnih oblek za nevesto in ženina lahko v reviji dobijo tudi ideje za poročno torto, poročni šopek, dekoracijo, gostišče, kraj poroke, poročno potovanje … Skratka, v reviji Moja poroka lahko najdete vse za svojo sanjsko poroko. Spoznajte revijo tudi preko spletne strani www.poroka-bo.si.

Pod okriljem podjetja je pred nekaj leti zrasel tudi največji poročni salon pri nas – Poročni kotiček. Salon najdete v Ljubljani, na Dolenjski cesti 138 a. Poročni salon Poročni kotiček vsem nevestam in ženinom nudi poročne obleke priznanih poročnih modnih hiš, modne dodatke, čevlje, poročna vabila, konfete, albume … Ponudba je zelo pestra, ogledate pa si jo lahko tudi preko spletne strani www.porocnikoticek.si.

Najnovejša pridobitev podjetja pa je prva specializirana slovenska spletna poročna trgovina, ki jo najdete na www.porocna-trgovina.com. Preko spletne poročne trgovine lahko naročite poročna vabila, konfete, revije Moja poroka … Posebnost trgovine sta rubriki AKCIJA in NAREDITE SAMI, kjer so na voljo izdelki po ugodnejši ceni.