Lektoriranje in prevajanje letnega poročila

Zaupajte delo najboljšimkakovost

Lektoriranje in prevajanje letnega poročila sodi med zahtevnejše naloge lektorjev in prevajalcev. Zato morajo biti strokovno usposobljeni in seveda zelo izkušeni.

Zaradi pomembnosti dokumenta je nujno, da se lektorsko-prevajalska agencija v popolnosti prilagodi potrebam in željam naročnika ter delo opravi v skladu z veljavnimi normami.

Štejejo reference

V agenciji LPI imamo veliko izkušenj z lektoriranjem letnih poročil za velika slovenska podjetja, kot so Skupina Laško, Interevropa, Sava …

Lektoriranje in prevajanje letnega poročila je praviloma storitev, ki jo za podjetja opravljamo več let zapored, saj so medsebojne pozitivne izkušnje garancija za dobro opravljen posel.

Kakovostno in ugodno

S pomočjo nenehnega razvoja procesov nam je uspelo naročnikom ponuditi zelo kakovostne storitve lektoriranja in prevajanja, ki pa so cenovno ugodne. Cenovna ugodnost je posledica dobre organiziranosti tima in nikakor slabše kakovosti.

Poprodajne aktivnosti

Lektorji in prevajalci, ki opravljajo storitev lektoriranja in prevajanja letnega poročila, nudijo strankam tudi poprodajne aktivnosti. To pomeni, da naročniku pomagamo uskladiti prevod ali lekturo s standardi, ki veljajo v državi. Hkrati pa po potrebi naročniku tudi razložimo posamezne popravke in spremembe.

Zadovoljni kupci so naša največja nagrada in reklama

Zavedamo se, da lahko razvoj svojega podjetja opravljamo izključno s pomočjo zadovoljnih strank, ki nam zaupajo. Prav tako se zavedamo, da je oglaševanje drag strošek podjetja in da je dejansko najboljša reklama tista, ki jo širijo zadovoljni kupci. Tovrsten princip dela se je obnesel v preteklosti, zato se ga bomo oklepali tudi v prihodnje.

slide_index_2V3

Akcija za vse prijatelje študente

Do konca novembra 2011 ponujamo vsem, ki ste naši prijatelji na uradni Facebook in Google+ skupini, lektoriranje za samo 1,3 evra za 1500 znakov.

Trik akcije?

Trika ni nikjer, namesto klasičnega oglaševanja smo se odločili, da rajši vam podarimo denar, kot ga namenimo za oglaševanje. S tem ko postaneš naš prijatelj/-ica na omenjenih dveh skupnostih, podpiraš našo ponudbo in trud, ki ga vlagamo.

Kakšni so pogoji?

Kot je razvidno iz naslova, je akcija namenjena samo za študente, tako redne kot izredne. Pod sklop storitev sodi:
lektoriranje dispozicije,
lektoriranje diplomske naloge,
lektoriranje magistrske naloge in
lektoriranje doktorskih disertacij.

Pri naročilu je potrebno obvezno pripisati, da ste naš prijatelj.
Poleg lektoriranja ponujamo študentom tudi ugodno prevajanje povzetka, oblikovanje zaključnih nalog, tisk in trdo vezavo.

Dodatna navodila

Da lahko postanete naš prijatelj, je potrebno imeti račun v eni od spodnjih skupnosti.

lpi.si FacebookFacebook stran:
Povezava do naše uradne Facebook strani (klikneš gumb Like) -> Lektura.

 

 

Google + Google+ stran:
Podobna skupnost kot Facebook, le da je v lasti Googla in ima še nekaj dodatnih funkcionalnosti. Tukaj nas moraš vstaviti v svoj »Krog« in klikniti na gumb +1. Najdeš nas tukaj -> +LPI.SI.

Novico o akciji lahko posredujete tudi svojim prijateljem, po zaključku naše storitve pa bomo veseli vsakršnega komentarja na omenjenih skupnostih.

Zakaj samo 1,4 € za lektoriranje diplomske naloge?

Če ste eden izmed tistih, ki menite, da je kakovostno lektoriranje diplomske naloge možno dobiti le nad 2 €, in se sprašujete, zakaj tako različne cene lektoriranja (od 1,4 € do 4 €) na trgu, vam bo kaj hitro jasno, kakšno je realno stanje.

1. Lektorji niso prodajalci – pred leti so bile vse cene lektoriranja diplomske naloge nad 2,2 € za eno lektorsko stran. Razlog za to je bil povsem preprost. Lektorji so si morali zagotoviti mesečno plačo, zaradi neznanja na področju prodaje pa so imeli manj naročil. Torej je cena lektoriranja za eno stran morala biti višja, da so dosegli mesečno raven, ki jim je omogočala zaslužek povprečne plače.

2. Dobra organizacija in prodaja – ker smo dobro organizirani in se držimo poslanstva, da naj vsak počne tisto, v čemer je najboljši (prodajalci naj prodajajo, lektorji pa lektorirajo), nam omogoča nižje stroške in posledično nižje cene storitev na trgu.

3. Večja količina naročila – obseg diplomske naloge je večji kakor obseg besedil za spletne strani, življenjepisov in drugih besedil. To pomeni, da imamo manj (organizacijskega) dela in stroškov  s stranko kakor pri ostalih strankah z manjšo količino naročila.

4. Status študenta – zavedamo se, da je študij sam po sebi postal skoraj že prestiž. Ker podpiramo študij, želimo z ugodnješo ceno omogočiti vsem možnost lektoriranja diplomske naloge.

Nižja cena NE VPLIVA na kakovost lektoriranja, saj opravljajo lektoriranje pri nas izključno ustrezno izobraženi in izkušeni lektorji!

Ponudniki lektoriranja diplomske naloge, ki imajo cene nad 2 € za eno lektorsko stran, imajo po našem mnenju:

premalo naročil, da bi ponudili nižjo ceno, ali
– pa jim lektoriranje diplomskih nalog ni primarna dejavnost in takrat, ko dobijo naročilo, želijo zaslužiti čim več.

Končna odločitev je na vaši strani. V primeru, da smo vas prepričali, nas vseh 7 dni v tednu najdete preko info@lpi.si ali na 040/128-543.