Diplomske naloge

Lektoriranje za študente

Študenti se ob koncu študija srečajo z lektoriranjem in prevajanjem. Storitvi sta potrebni pri izdelavi zaključne naloge, kot so diplomska, magistrska in doktorska naloga.

Zakljucne Naloge

Naloge, takšne in drugačne.

Večina študentov se ob zaključku študija prvič sreča z lektoriranjem in prevajanjem, zato ne vedo, kakšne so cene tovrstnih storitev na trgu. Predvsem je težava v izbiri kakovostnega lektorja in prevajalca, ki ustreza standardnim zahtevam. Lektorji in prevajalci morajo imeti končano ustrezno izobrazbo, diplomo in bogate izkušnje.

Imamo izkušnje z vašo fakulteto

V devetih letih delovanja smo se v agenciji srečali z vsemi fakultetami, visokimi in višjimi šolami v Sloveniji. Zato obvladamo tudi vašo fakulteto. Ali je to potrebno? Včasih imajo nekatere fakultete specifične zahteve, ki so preproste, če imaš z njimi izkušnje. V našem podjetju jih imamo!

Potrdilo o lektoriranju in prevajanju

Vsak študent, ki potrebuje potrdilo o lektoriranju in prevajanju, ga v našem podjetju prejme brezplačno. Potrdilo prejmete v predpisani obliki za fakulteto. Prav tako se mora lektor praviloma vpisati v diplomsko nalogo kot tisti, ki je nalogo pregledal.

Problem pri potrdilu pomeni problem pri kakovosti. Na trgu je namreč precej lektorjev in prevajalcev, ki se s storitvijo ukvarjajo ljubiteljsko, kar pa za uradne dokumente, kot so diplomske, magistrske in doktorske naloge, ni dovolj.

Kakovost je najcenejša

Lektoriranje in prevajanje imata na trgu različne cene, saj se razlikujejo tudi izvajalci. V našem podjetju smo se odločili, da bomo vse poslovne procese optimizirali tako, da je delo lahko opravljeno kakovostno, a hkrati tudi po sprejemljivih cenah.

Garancija na zadovoljstvo

Agencija LPI.si je na trgu prisotna že od leta 2005, kar pomeni, da imamo bogat nabor referenc in partnerjev, s katerimi še vedno sodelujemo. Ker smo prepričani v svoj produkt, smo se odločili, da vsem ponudimo garancijo na zadovoljstvo, kar pomeni, da zadovoljimo vse stranke.

Brezplačen tisk zaključnih nalog

Nora akcija brezplačnega tiska!

Vsi študentje, ki pri nas naročite lektoriranje in trdo vezavo diplomske, magistrske ali doktorske naloge, do konca leta 2012, dobite BREZPLAČEN tisk.

Prihrani 37,9 € ali več! V povprečju je prihranek pri naročilu 3 vezav 37,9 €, v primeru večje količine barvnih strani pa je lahko prihranek še večji.

Kaj vključuje akcija?

Akcija vključuje barvni in črno-beli tisk zaključnih nalog z obsegom do 150 strani za en natisnjen izvod naloge. Torej za vsako naročilo trde vezave dobite brezplačen tisk.

Kje je trik?

Trika ni. Ker cenimo naročilo več storitev in ker smo dobro organizirani, z veseljem pokrijemo in podarimo tisk vsem zvestim strankam, ki pri nas poleg lektoriranja naročijo tudi trdo vezavo zaključnih nalog.

Kaj pa kakovost?

Tukaj ni odstopanja od kakovosti tako pri lektoriranju kot pri tisku in vezavi. Naša cilj je zadovoljna stranka, kar pa je mogoče samo z dobro kakovostjo vseh storitev.

Končna cena lektoriranja in vezave

Pošlji povpraševanje prek e-pošte info@lpi.si ali pokličite na 040/128-543. Na voljo smo vseh 7 dni v tednu.

 

 

Top lektoriranje

Blagovna znamka LPI.SI ponuja top lektoriranje, kar pomeni, da dobite kakovostno lektoriranje po ugodni ceni.

V sam sklop lektoriranja spadajo slovnični ter po dogovoru tudi slogovni popravki.

Kako zagotavljamo top lektoriranje?

1. Sodelujemo le z lektorji, ki imajo ustrezno izobrazbo.

2. Zagotavljamo 100-odstotno sledljivost popravkov.

3. Skrbimo za odlično organizacijo in optimizacijo delovnih procesov, kar nam omogoča, da vam nudimo nižje prodajne cene.

4. Jamčimo za varovanje posredovanega besedila in ga ne posredujemo tretji osebi (poslovni načrti, letna poročila …).

 

Reference na področju top lektoriranja:

Top lektoriranje besedil

–         lektoriranje diplomskih nalog,

–         lektoriranje poslovnih načrtov,

–         lektoriranje letnih poročil,

–         lektoriranje revij,

–         lektoriranje katalogov,

–         lektoriranje spletnih strani

 

Zakaj se odločiti za LPI.SI lektoriranje?

1. Na voljo smo vam vseh 7 dni v tednu.

2. Zagotavljamo kakovostno lektoriranje.

3. Poslujemo preko spleta oziroma e-pošte.

4. Vse popravke enostavno in hitro preverite.

 

Pošljite nam povpraševanje preko spletnega obrazca, e-pošte info@lpi.si ali pokličite na 040/128-543. Ponudba bo narejena na podlagi števila znakov brez presledka, saj jih ima ena uradna lektorska stran 1500. Pri večjih naročilih nudimo dodatne ugodnosti, zato vam cenik lektoriranja (na tej spletni strani) služi samo kot osnova. Poleg lektoriranja ponujamo študentom tudi prevajanje povzetka in vezavo vseh vrst zaključnih nalog.

 

Lektoriranje, tisk in vezava diplomskih nalog

Lektoriranje, tisk in vezava diplomskih nalog se ujemajo v celotni ponudbi storitev za študente absolvente. Trenutno ne obstaja program, ki bi strokovno besedilo oz. diplomsko nalogo sam pregledal v takšni meri, da ne bi potrebovali lektorskih storitev. Prav tako pa se diplomske naloge oddajajo še vedno v klasični, tj. tiskani obliki in ne samo v elektronski. Konec koncev naj bi bila diplomska naloga zaključek naše večletne visokošolske izobrazbe, zato se tudi spodobi, da jo obravnavamo kot nekaj, na kar smo ponosni.

Lektoriranje tisk vezavaVelikokrat se študentje znajdejo v situaciji, ko se zaradi kratkega roka oddaje zelo mudi z lektoriranjem, tiskom in potem še z vezavo.
Pri LPI.SI smo se zato odločili, da ponudimo poleg lektoriranja tudi vezavo diplomskih nalog. Prepričani smo, da bo celostna ponudba v veliko korist predvsem tistim, ki potrebujejo tako lekturo kot vezavo v zelo kratkem času.

Pri povpraševanju za vezavo bomo potrebovali naslednje podatke:
– število izvodov,
– število strani (črnobelih in barvnih),
– barvo platnice,
– material platnice (usnje ali platno),
– barva črk na platnici, in
– podatek o enostranskem ali obojestranskem tiskanju.

V živite izven Ljubljane, ne skrbite, saj vam diplomske naloge pošljemo po pošti po izjemno ugodni ceni (za samo 6€).

Ne odlašajte in naročite lektoriranje, tisk in vezavo diplomske naloge.

Več informacij v rubriki Lektoriranje diplomskih nalog.

Poletni nasvet študentom

Prišel je poletni čas, za večino študentov čas užitka, poležavanja na plaži in potovanja okoli sveta. Kakor koli že pa se študentje, ki zaključujete študij spopadate tudi z iskanjem resne službe in zaključevanjem zaključne naloge.

Naš nasvet je, da kljub mamljivimi poletnimi dogodivščinami ne pozabite na izdelavo diplomske naloge, saj vam predčasno izdelana naloga lahko poleg mirnih živcev prinese ugodnosti pri naročilu lektoriranja.

Torej ne odlašajte pisanja diplomske naloge iz dneva v dan in izkoristite poletne ugodnosti lektoriranja!

Študent

Študentska ponudba

V naši lektorsko-prevajalski agenciji imamo v ponudbo, ki vsebuje vse potrebno za diplomsko nalogo, magistrsko nalogo ali doktorsko nalogo.

  • Lektoriranje
  • Prevajanje povzetka naloge
  • Oblikovanje naloge
  • Tiskanje naloge
  • Vezava naloge

Že od 2005

Agencija Lpi.si je na trgu prisotna že vse od leta 2005, ko smo opravili storitve za vse fakultete in visoke šole v Sloveniji. Preverite seznam referenc in se prepričajte v zanesljivost.

Garancija in potrdila

Za vse študentske storitve nudimo garancijo na kakovost, ustreznost in zadovoljstvo.  Prav tako brezplačno izdamo potrdilo o lektoriranju na pripravljenih in univerzalnih potrdilih. V posebnih primerih pa brezplačno potrdilu priložimo tudi fotokopijo diplome lektorja ali prevajalca.

Lektoriranje – definicija

Lektoriranje je storitev, ki jo opravljajo izključno ustrezno izobraženi lektorji z bogatimi izkušnjami. Storitev lektoriranja zajema slovnični in slogovni pregled besedila.

Slovnični in slogovni pregled besedilaUgodno lektoriranje

Slovnični pregled besedila pomeni popravljanje manjkajočih vejic, pik, razmikov in ostalih tipkarskih napak, ki jih avtor naredi med pisanjem besedila. Pri lektoriranju si lektor pomaga s priročniki, kot so Slovar slovenskega knjižnega jezika, Slovenski pravopis in Slovenska slovnica.

Slogovni pregled besedila pomeni, da lektor uskladi način pisanja, terminologijo, način podajanja vsebine … Besedilo je treba poenotiti in uskladiti, da dosega zahteve po kakovosti in zahteve stroke, ki se je besedilo tiče.

Kako poteka lektoriranje

Lektor mora pri svojem delu tako upoštevati pravopisno in slovnično normo, hkrati pa mora biti pozoren na koherentnost in kohezivnost besedila. Poleg tega izkušeni lektorji pri lektoriranju uporabljajo tudi korpuse (npr. FidoPlus), preko katerih lahko preverijo rabo v “živi” slovenščini. Marsikaterih izrazov namreč v priročnikih ni navedenih in izkušen lektor se pri lektoriranju ne zanaša samo na priročnike.

Lektor pri svojem delu lahko uporablja tudi specializirane slovarje, če za področje besedila, ki ga lektorira, obstajajo. V nasprotnem primeru se lektor obrne na pisca besedila, ki je bolj domač v jeziku stroke, s področja katere je neko besedilo napisano. Lektorju so v veliko pomoč pri lektoriranju tudi referenčna besedila, če obstajajo. Tako lahko nejasnosti, ki so v besedilu, ki ga lektorira, razjasni s pomočjo referenčnih besedil, lahko pa mu je v pomoč avtor besedila, ki ga lektorira.

Strošek lektoriranja

Lektoriranje je storitev, ki se obračunava na lektorsko polo. Lektorska pola je 1500 znakov brez presledkov. Strošek lektoriranja je odvisen od vrste in količine besedila. Zahtevnost besedila dviga strošek lekture, na drugi strani pa je količina, ki s povečevanjem niža strošek.

Obsežna besedila namreč lektoriramo po posebnih, ustrezno znižanih cenah.

Potrdila in garancija

V agenciji LPI.si izdajamo vsa potrebna potrdila, ki jih naročniki zahtevajo. Predvsem pri lektoriranju zaključnih nalog (diplomske, doktorske, magistrske naloge …) je treba izpolniti obrazec o lektoriranju, nekatere fakultete pa zahtevajo tudi fotokopijo diplome lektorja. Vsa potrdila so brezplačna!

V agenciji LPI.si jamčimo za vse delo, ki ga opravimo. Jamstvo pomeni, da je naročnik popolnoma varen pred naročilom lektoriranja in po njem.