Hitro Lektoriranje

Lektoriranje v enem dnevu Ljubljana

Iščeš lektoriranje v enem dnevu?

LPI.SI vam zagotavlja lektoriranje raznih besedil v obsegu diplomske naloge v 24 urah. Vse kar je potrebno je oddaja povpraševanja preko spletnega obrazca ali telefonskega klica na 040/128-543. Vaša lokacija (Ljubljana, Maribor, Celje …) ni pomembna, saj poslujemo povsem preko spleta.

Ko dobimo podatek o količini znakov brez presledka vam pošljemo ponudbo na vašo e-pošto, ki jo v primeru, da se strinjate z njo še samo potrdite. Naročilo za lektoriranje v enem dnevu je tako končano.

Lektoriranje v enem dnevu LjubljanaKaj lahko pričakujete od hitrega lektoriranja?
Na prvem mestu je pri nas kvaliteta, naj vas ne skrbi hitrost lektoriranja (v enem dnevu), saj ne ubiramo bližnjic, le organizacijo svoje dela prilagodimo tako, da bo vaše naročilo opravljeno v enem dnevu. To pa počemo zato, ker je takoj za kvaliteto lektoriranja pri nas zadovoljstvo naročnika.

Ko je lektoriranje v enem dnevu končano, vam pošljemo dve verzije istega besedila, ena ima vidne, druga pa sprejete popravke. Tako imate v primeru, da je besedilo že oblikovano vse pripravljeno za tisk in vezavo.

Vso gradivo se lektorira v programu za pisanje in urejanje besedil Word, ki omogoča urejanje stare verzije .doc in seveda nove .docx.

Imaš večjo količino besedil v diplomski nalog, ki je potrebna lekture?
Potem ti bo naša ponudba več kot všeč. Cena lektoriranja diplomskih nalog z večjo vsebino ponujamo že od 1,4 € na eno lektorsko polo oz. 1500 znakov brez presledka.

Hitro in ugodno lektoriranje

Potrebujete hitro lektoriranje v 24 urah?

Hitro in ugodno lektoriranje je storitev, katero se poslužujejo podetja, kjer njihove stranke in poslovni partnerji zahtevajo hitro opravljanje storitev ter ne dopuščajo večjih odstopanj v besedilu.

Lektoriranje v 24 urah ponujamo tudi študentom za diplomske naloge v obsegu do 100 lektorskih pol. Lektoriranje izvajamo tudi med vikendom in se prilagajamo vašim potrebam.

Hitri kontakt: 040/128-543

Hitro lektoriranje v 24 urah

Kako do hitrega in ugodnega lektoriranja?

Hitro lektoriranje ponujamo v roku 24 ur od potrditve naročila vsem, ki to potrebujete. Poleg hitrega lektoriranja pa si lahko ugodno lektoriranje zagotovite v primeru dolgoročnega sodelovanja.
Za hitro in ugodno lektoriranje je potrebno obvezno posredovati gradivo v elektronski obliki. Najbolj je zaželena Wordova doc in docx oblika zapisa ali pdf (odklenjen).

Zagotavljamo vam, da ostane kvaliteta lektoriranja na visokem nivoju in hitrost izvedbe nanjo ne vpliva. Razlog zakaj lahko zagotavljamo hitro lektoriranje, je v veliki skupini lektorjev in dobri organizaciji. Zaradi kvalitete storitev eno naročilo izvede samo en lektor.

Prepustite skrbi glede hitrega lektoriranja nam, vi pa se posvetite kakovosti svojih izdelkov in storitev.