Kvalitetno prevajanje iz angleščine v slovenščino

Kvalitetno prevajanje iz angleščine v slovenščino dosežemo, ker sodelujemo s poligloti, ki imajo že večletne izkušnje na raznih strokovnih področjih. Znani smo po natančnosti, zanesljivosti in hitrosti.

Prepričani smo, da sta le ustrezna izobrazba in dolgoletne izkušnje lahko merilo za kvalitetno prevajanje, saj se strokovna področja med sabo zelo razlikujejo in je poznavanje le tega zelo pomembno.

Pri prevajanju se držimo pravila, da eno naročilo z isto tematiko prevede samo en prevajalec. V nasprotnih primerih se lahko zgodi, da bo drugi prevajalec, ki prevaja drugi del iste tematike uporabil drugačno besedo oz. izraz. Takšen način organizacije je slab in ne zagotavlja kvalitetnega prevajanje iz angleščine v slovenščino.

Kaj pa cene kvalitetnega prevajanja?

Če vam rečemo, da imamo najboljšo kvaliteto prevajanja in najnižje cene bi se zlagali, vi pa nam verjetno ne bi verjeli, saj takšnih primerov ni. Lahko pa rečemo, da za našo ceno prevajanja dobite največ.
Veliko truda vložimo tudi v zadovoljstvo naročnika, rednih strankam pa seveda ponujamo dodatne ugodnosti.

Pošljite nam povpraševanje za prevajanje iz anglešine v slovenščino na prevajanje@lpi.si ali nas pokličite na 040/128-543.

Lektoriranje v enem dnevu Ljubljana

Iščeš lektoriranje v enem dnevu?

LPI.SI vam zagotavlja lektoriranje raznih besedil v obsegu diplomske naloge v 24 urah. Vse kar je potrebno je oddaja povpraševanja preko spletnega obrazca ali telefonskega klica na 040/128-543. Vaša lokacija (Ljubljana, Maribor, Celje …) ni pomembna, saj poslujemo povsem preko spleta.

Ko dobimo podatek o količini znakov brez presledka vam pošljemo ponudbo na vašo e-pošto, ki jo v primeru, da se strinjate z njo še samo potrdite. Naročilo za lektoriranje v enem dnevu je tako končano.

Lektoriranje v enem dnevu LjubljanaKaj lahko pričakujete od hitrega lektoriranja?
Na prvem mestu je pri nas kvaliteta, naj vas ne skrbi hitrost lektoriranja (v enem dnevu), saj ne ubiramo bližnjic, le organizacijo svoje dela prilagodimo tako, da bo vaše naročilo opravljeno v enem dnevu. To pa počemo zato, ker je takoj za kvaliteto lektoriranja pri nas zadovoljstvo naročnika.

Ko je lektoriranje v enem dnevu končano, vam pošljemo dve verzije istega besedila, ena ima vidne, druga pa sprejete popravke. Tako imate v primeru, da je besedilo že oblikovano vse pripravljeno za tisk in vezavo.

Vso gradivo se lektorira v programu za pisanje in urejanje besedil Word, ki omogoča urejanje stare verzije .doc in seveda nove .docx.

Imaš večjo količino besedil v diplomski nalog, ki je potrebna lekture?
Potem ti bo naša ponudba več kot všeč. Cena lektoriranja diplomskih nalog z večjo vsebino ponujamo že od 1,4 € na eno lektorsko polo oz. 1500 znakov brez presledka.

Lektoriranje cenik Ljubljana

Že v prejšnjem prispevku smo ugotovili, da danes lokacija ni bistvena in je za lektoriranje ne pomembno, če si iz Ljubljane ali iz drugje. Danes poteka naročilo in dostava preko spleta tako, da je komunikacija hitrejša, lektorirano gradivo pa bolj pregledno.

Stroški lektoriranja so v osnovi povsod isti (Ljubljana, Maribor, Celje …), iznajdljivost podjetja pa velikokrat odloči tudi višino cene storitev lektoriranja.

Kaj pa ima iznajdljivost skupnega s ceno lektoriranja?
Enostavno v stroških poslovanja. Tista podjetja, ki plačujejo velike najemnine in si privoščijo več kot ostali morajo tudi več zaslužiti, najlažje to naredijo z dvigom cen storitev.

Torej ne ukvarjajte se preveč z lokalnimi podjetji in več časa posvetite celostni ponudbi, ki jo ima za svoje storitve.

Cenik lektoriranja je sestavljen v odvisnosti od statusa in količine naročil. Če ste študent, boste dobili cenejše lektoriranje kakor podjetja, seveda v povprečju mišljeno.

Cenik lektoriranja na spletnih straneh je namenjen predvsem grobi orientaciji ponudbe. Za točno ponudbo, ki zavisi od statusa in količine naročila pa je najbolje, če pošljete povpraševanje na info@lpi.si ali preko spletnega obrazca (gumb Oddaj povpraševanje).

LPI.SI ponuja kvalitetno lektoriranje po ugodni ceni, naša največja prednost pa je v hitrem odzivu in realizaciji naročil.

Če te zanimajo naše cene storitev preveri rubriko Cenik lektoriranja.

Lektoriranje diplomskih nalog Ljubljana

Te zanima zakaj je danes lektoriranje diplomskih nalog ceneje?

Lektoriranje diplomskih nalog je včasih bilo zelo lokalno omejeno. Dokler ni prišlo do fenomena interneta, ki je omogočil eksponentno rast informacijske tehnologije in same izobraženosti ljudi.

Če si včasih želel opraviti lektoriranje diplomske naloge si jo seveda imel samo v tiskani verziji, zato so študenti opravili lektoriranje v Ljubljani. Takrat so lektorirce in lektorji iz Ljubljane imeli večinoma samo ljubljanske študente, ki so jih zalagali s svojimi diplomskimi nalogami.

Lektoriranje diplomskih nalog se danes opravlja drugače. Ni več tiskanih verzij, ki bi se ročno popravljale, s tem je imel avtor naloge ogromno dela, saj je bilo potrebno vse popravke na novo spisat.

Na srečo imamo dan danes dobre računalnike in napredne programe za pisanje ter oblikovanje besedil. Danes ni važno ali je lektor iz Ljubljane ali iz Maribora, saj lahko na povsem isti način v istem času opravi lektoriranje.

Sedanji programi omogočajo tudi sledenje popravkov, kar omogoča naročniku oz. avtorju diplomske naloge, da v zelo pregledni verziji preveri, kaj vse je bilo popravljenega. Če je diplomska naloga predhodno že oblikovana pa je po lektoriranju to že končna verzija, ki gre še samo v tisk in vezavo.

Tudi na področju tiska in vezave se počasi nagibamo na samo elektronsko verzijo, kar pa za enkrat povzroča veliko nezadovoljstvo, saj naj bi diploma bila nekaj več.

Dolžni smo vam še odgovor na zgornje vprašanje. Lektoriranje je danes ravno zaradi dobrih programov za pisanje in urejanje besedil cenejše. Cena za lektoriranje diplomske naloge se začne že pri 1,4€ / lektorsko polo.

Za več informacij si poglej rubriko Lektoriranje diplomskih nalog.