Oblikovanje diplome

Oblikovanje diplome

Oblikovanje diplome je napačno!

Seveda imamo v mislih pravilen zapis, ki se glasi oblikovanje diplomske naloge. Oblikovanje diplome pomeni, da želimo oblikovati listino, ki jo dobite povsem na koncu izobraževanja, kot uradno potrdilo.

Oblikovanje diplomske naloge

Top lektoriranje besedilNa žalost imamo v Sloveniji sistem, kjer ima vsaka fakulteta svoja pravila, ki se med seboj razlikujejo. Pri LPI.SI vam opravimo celotno oblikovanje diplomske naloge po navodilih fakultete, v primeru, da vas muči samo kakšna malenkost pa vam brezplačno svetujemo, kako zaključiti oblikovanje.

Kaj spada pod oblikovanje?

Enostavno, vse kar ne spada pod vsebinski del. Torej uredimo vam oblikovani del, vsebine pa ne spreminjamo. Najpogosteje je potrebno urediti robove, poravnavo besedila, razmike med besedilom in naslovi, številčenje strani in naslovov, priprava dokumenta za obojestranski tisk …

Vsekakor pa pod oblikovanje ne spada prepisovanje, citiranje in urejanje literature. Pri literaturi vas lahko samo opozorimo, da vam manjka letnica, avtor ali kakšen podatek, iščemo pa jih seveda ne.

Kljub temu, da opravimo oblikovanje po navodilih fakultete je včasih  zaradi subjektivnega mnenja v referatu potrebno popraviti kakšno malenkost, ki vam jo seveda opravimo brezplačno.

Po končanju oblikovanja vam do končne diplome manjka še samo zagovor.

Oddajte naročilo preko spleta

Oblikovanje vam opravimo v roku 2 dni od potrditve naročila, v nujnih primerih tudi v 24 urah oziroma po dogovoru. Povpraševanja in naročila sprejemamo preko e-pošte info@lpi.si ali preko telefona 051/246-531. Na voljo smo vam vseh 7 dni v tednu.