Študent Študentu

Oddaja študentu

Študenti v Ljubljani so odličen vir zaslužka tako podjetjem, ki se ukvarjajo z gostinstvom kot tudi knjigoveznicam, fotokopirnicam in seveda lastnikom stanovanj. Vsi se trudijo, da bi študentu nekaj prodali ali oddali v najem. Študentske postelje, ki jih je v Ljubljani največ, so hkrati ogromen problem vsem, ki ostanejo zunaj študentskega doma.

Oddaja študentuŠtudenti, ki se odločate za študij v Ljubljani morate pred dejanskim začetkom študijskega leta poskrbeti za namestitev. Vloga za posteljo v študentskem domu ni nekaj kar bi zagotovo prineslo pozitivne rezultate. V obdobju septembra pred študijskim letom vsi, tako novi kot stari študenti iščejo namestitve, zato je dobro lokacijo, ceno in lastnika stanovanja, sobe ali postelje, težko najti.

Oddajo Študentskih sob in stanovanj spremljajo različni zapleti, ki jih povzročajo lastniki, ki mislijo, da lahko z oddajo prostora upravljajo z življenskimi navadami najemnika-študenta.

Pri iskanju stanovanja ali sobe je najboljša rešitev tista, kjer ima študent svoj lasten vhod in pravico do zasebnosti. Je pa potrebno razumeti tudi tiste, ki oddajajo študentu sobo, da jih skrbi za opremo in čistočo. Če pride do težav med lastnikom in študentom je potrebno rešiti težavo s pogovorom in ne s tem, da se drug drugemu izmikata.

Plačilo najemnine in stroškov

Če ste eden izmed srečnežev, ki vam osnovne stroške krijejo starši nimate težav, drugi pa morajo že za osnovne stroške delati. Edina pomoč tukaj je Študentski servis ali popoldanski s.p..
Če izvzamete občasen hrup pa dobite v študentskem domu najugodnejšo ponudbo.

 

Začetek šolskega leta 2013/14 za študente

Danes se začenja novo šolsko študentsko leto 2013/14. Bruci polni pričakovanj se bodo danes srečali s svojimi novimi sošolci in dobili svoj težko pričakovan Indeks.
Študentske organizacije so poskrbele, da imajo svoje predstavnike na ključnih mestih, ki pomagajo in usmerjajo bruce ter brucke.
Bruci so imeli verjetno letos najdaljše poletne počitnice, saj vstopajo v šolski sistem, ki omogoča opravljanje izpitov tudi v septemberskem mesecu.

Poleg brucov pa so verjetno polni pričakovanj tudi absolventi, ki vstopajo v zrelostno fazo, ki je za nadaljevanje kariere zelo pomembna. Poleg dela preko študenta se je potrebno pripravljati na zaključek oz. izdelavo diplomske naloge.

Diplomska naloga
zajema več sklopov, zaključi pa se z oblikovanjem in lektoriranjem. Ko nastopi faza lektoriranja smo vam seveda na voljo.

Preko info@lpi.si ali direktno na 040/128-543  vam odgovorimo na vsa željena vprašanja.


Kako do ponudbe za lektoriranje diplomske naloge?

Lektoriranje diplomskih nalog je dejavnost, kjer imamo veliko izkušenj. Za ponudbo enostavno pošljite število znakov brez presledka, v roku ene ure boste dobili našo ponudbo.
V kolikor se z njo strinjate, jo potrdite in v tistem trenutku gre vaša diplomska naloga naprej v obdelavo oz. lekturo.

Nazaj vam pošljemo dve verzije, ena ima vidne popravke, druga pa sprejete. V kolikor želite še potrdilo o lektoriranju nam to sporočite.

Poletni nasvet študentom

Prišel je poletni čas, za večino študentov čas užitka, poležavanja na plaži in potovanja okoli sveta. Kakor koli že pa se študentje, ki zaključujete študij spopadate tudi z iskanjem resne službe in zaključevanjem zaključne naloge.

Naš nasvet je, da kljub mamljivimi poletnimi dogodivščinami ne pozabite na izdelavo diplomske naloge, saj vam predčasno izdelana naloga lahko poleg mirnih živcev prinese ugodnosti pri naročilu lektoriranja.

Torej ne odlašajte pisanja diplomske naloge iz dneva v dan in izkoristite poletne ugodnosti lektoriranja!

Študent

Študentska ponudba

V naši lektorsko-prevajalski agenciji imamo v ponudbo, ki vsebuje vse potrebno za diplomsko nalogo, magistrsko nalogo ali doktorsko nalogo.

  • Lektoriranje
  • Prevajanje povzetka naloge
  • Oblikovanje naloge
  • Tiskanje naloge
  • Vezava naloge

Že od 2005

Agencija Lpi.si je na trgu prisotna že vse od leta 2005, ko smo opravili storitve za vse fakultete in visoke šole v Sloveniji. Preverite seznam referenc in se prepričajte v zanesljivost.

Garancija in potrdila

Za vse študentske storitve nudimo garancijo na kakovost, ustreznost in zadovoljstvo.  Prav tako brezplačno izdamo potrdilo o lektoriranju na pripravljenih in univerzalnih potrdilih. V posebnih primerih pa brezplačno potrdilu priložimo tudi fotokopijo diplome lektorja ali prevajalca.