Lektoriranje in prevajanje za uvoznike

Uvozniki so podjetja, ki tržijo izdelke ali storitve tujih podjetij. Večina uvoznikov dobi od dobaviteljev celotno gradivo za marketing in prodajo. Da je poslovanje mogoče je potrebno te uradne dokumente prevesti in lektorirati na visokem kakovostnem nivoju.
kakovost

Zakaj LPI.si

Lektorsko-prevajalska agencija LPI.si je na trgu prisotna že od leta 2005, kar pomeni zanesljivo in izkušeno osebje. V agenciji se prilagajamo naročnikom in zanje izvajamo včasih celo nemogoče stvari.

Cenovno ugodne storitve, ki so posledica odlične organiziranosti in spletnega poslovanja in nikakor nižanja kakovosti.

Kaj ponuja LPI.si

  • prevod in lekturo pogodb,
  • prevod in lekturo promocijskega materiala,
  • prevod in lekturo spletnih strani,
  • prevod in lekturo navodil za uporabo in
  • prevod in lekturo dopisov.

Lektoriranje in prevajanje še nikoli tako preprosto

Potek naročilapodjetja

Pred naročilom storitev mora uvoznik posredovati podatke o besedilu ali datoteko. Na podlagi dejanskih količin vam bomo v agenciji pripravili nezavezujočo ponudbo. V kolikor se boste s ponudbo strinjali bomo pričeli z izvajanjem in vam dostavili lektorirano ali prevedeno gradivo.

Plačila storitev

Storitve lektoriranja in prevajanja je potrebno praviloma poravnati pred dostavo pregledanega besedila, razen če se dogovorimo drugače. Za vsa podjetja, ki naročijo večkrat zapored se plačilni pogoji prilagajajo in prilagodijo naročnikovim zahtevam.

Jamstvo kakovosti

V agenciji jamčimo za vse storitve, ki jih opravljamo. Jamstvo vsebuje kakovost in cenovno ugodnost. V kolikor pride do kakršnih koli zapletov jih v ageciji rešujemo s skrbnostjo. Na koncu vsi naročniki prejmejo tisto, kar so naročili.