Ugodno lektoriranje za naše stranke

V besedilu, ki ga sami napišemo, marsikdaj mrgoli napak, ki se jih sploh ne zavedamo, ker enostavno ne obvladamo vseh tistih pravil, ki so zapisana v slovenski slovnici. Dobro pa vemo, da ga je treba izboljšati, še posebej, če je namenjeno širši javnosti, za oči bralcev, ki si morajo ustvariti neko pozitivno sliko o nas. Zato je besedilo vredno dati v pogled strokovnjakom za jezik, lektorjem z ustrezno izobrazbo, ki ga bodo preoblikovali tako, da bomo nanj lahko le ponosni.

Ugodno lektoriranjeNe izgubljajte časa

Da kakovostnih lektorjev ne bi iskali povsod in s tem izgubljali dodatnega časa in živcev, imamo za Vas rešitev na dlani. LPI.SI ponuja namreč zelo ugodno, kakovostno ter zanesljivo lektoriranje kar od doma. Torej gre za spletno poslovanje, ki ga preprosto naročite iz domačega naslonjača, ne glede na vrsto besedila, ki ga oddate – to so lahko diplomske, magistrske, doktorske naloge ali katerakoli druga vrsta besedil (revije, članki ipd.). Spletno poslovanje nam omogoča hitre izvedbe lektur, s čimer so naše stranke zelo zadovoljne.

V povprečju potrebujemo za lektoriranje diplomske naloge 2 dni, tudi vikendi štejejo, saj smo dosegljivi vseh 7 dni v tednu.

Kako naročiti lektoriranje?

1. Na elektronski naslov info@lpi.si pošljite svoje besedilo.
2. Mi bomo poslali ponudbo, ki jo, seveda, ker je za vas ugodna, potrdite.
3. Poravnate še plačilo preko banke oz. pošte s položnico ali preko spletne banke. In lektorirano gradivo je vaše.

NE SPREGLEJTE! Naši prijatelji na Facebook in Google+ strani imajo dodatne ugodnosti!