Vidni popravki pri lektoriranju diplomske naloge

Lektoriranje diplomske naloge je obsežno delo, kjer se pregleda vsebina in popravi morebitne pravopisne ter slovnične napake. Da je pregled na popravki boljši pa lektorji uporabjajo fukncijo “Sledi popravkom”, ki se nahaja znotraj programa Word.

Ta funkcija omogoča, da se pri vsaki spremembi besedila na desni strani v obliki oblaka avtomatsko pojavi obvestilo o spremembi. Oblak na desni se poveže s samim mestom spremembe tako, da v primeru večje količine popravkov, sledenje ni problem.

Ko je lektoriranje diplomske naloge končano se poleg verzije z vidnimi popravki shrani tudi verzija za tisk, kjer so ti popravki izključeni. Načeloma lahko to funkcijo izklopite tudi sami a v primeru, da niste vešči z ravnanjem Worda to storimo že mi.

Zakaj pustimo vidne popravke?
Lahko bi dostavili samo verzijo za tisk, kjer popravki niso vidni a želimo, da stranka vidi svoje napake pri pisanju besedil in še bolj pomembno, da vidi morebitne opombe lektorja oz. lektorice.

Vidni popravki pri lektoriranju diplomske naloge

Potrebujete lektoriranje diplomske naloge in želite preveriti svoje napake?
Pošljite nam povpraševanje s podatkom o številu znakov brez presledka ali pa pošljite celotno diplomsko nalogo na info@lpi.si.
Naročila in povraševanja za lektoriranje sprejemamo tudi preko spletnega obrazca v meniju “Kontakt”.

Najkasneje v roku ene ure (večinoma že prej) vam pošljemo nazaj ponudbo in v primeru, da se z njo strinjate jo še samo potrdite. S tem je naročilo opravljeno.
V roku 3 dni vam pošljemo nazaj lektorirano diplomsko nalogo z vidnimi popravki.