Začetek šolskega leta 2013/14 za študente

Danes se začenja novo šolsko študentsko leto 2013/14. Bruci polni pričakovanj se bodo danes srečali s svojimi novimi sošolci in dobili svoj težko pričakovan Indeks.
Študentske organizacije so poskrbele, da imajo svoje predstavnike na ključnih mestih, ki pomagajo in usmerjajo bruce ter brucke.
Bruci so imeli verjetno letos najdaljše poletne počitnice, saj vstopajo v šolski sistem, ki omogoča opravljanje izpitov tudi v septemberskem mesecu.

Poleg brucov pa so verjetno polni pričakovanj tudi absolventi, ki vstopajo v zrelostno fazo, ki je za nadaljevanje kariere zelo pomembna. Poleg dela preko študenta se je potrebno pripravljati na zaključek oz. izdelavo diplomske naloge.

Diplomska naloga
zajema več sklopov, zaključi pa se z oblikovanjem in lektoriranjem. Ko nastopi faza lektoriranja smo vam seveda na voljo.

Preko info@lpi.si ali direktno na 040/128-543  vam odgovorimo na vsa željena vprašanja.


Kako do ponudbe za lektoriranje diplomske naloge?

Lektoriranje diplomskih nalog je dejavnost, kjer imamo veliko izkušenj. Za ponudbo enostavno pošljite število znakov brez presledka, v roku ene ure boste dobili našo ponudbo.
V kolikor se z njo strinjate, jo potrdite in v tistem trenutku gre vaša diplomska naloga naprej v obdelavo oz. lekturo.

Nazaj vam pošljemo dve verzije, ena ima vidne popravke, druga pa sprejete. V kolikor želite še potrdilo o lektoriranju nam to sporočite.