Prihajamo v mesec september, ko prihajajo zadnji izpitni roki in roki za oddajo ter zagovor diplomske naloge v tem študijskem letu. Tisti, ki so uživali v vročem poletju in si pustili zaključevanje diplomske naloge za na konec, bodo morali te dni pošteno zavihati rokave. Datumi zagovorov se razlikujejo od fakultete do fakultete, nekateri imajo zagovor zadnji petek v mesecu, drugi pa sredi tedna oz. kakor določi senat fakultete.

Kakor koli že, pri LPI.SI smo se pripravili, da vam pomagamo opraviti lektoriranje diplomske naloge v čim krajšem času.

Za ponudbo nam pošljite podatek o številu znakov brez presledka (podatek dobite v Wordu) in čas v katerem potrebujete lektorirano gradivo (v primeru, da gre za manj kot 3 delovne dni) na info@lpi.si ali pa enostavno preko obrazca za povpraševanje v meniju “Kontakt”.

V kolikor že v naprej ugotovite, da bo čas med zaključevanjem (zadnjo verzijo) diplome in zagovorom zelo kratek svetujemo, da nam sporočite vsaj 3 dni vnaprej, kdaj bomo dobili zadnjo verzijo v lekturo. Mi se bomo na ta način lažje organizirali, vi pa boste imeli zagotovljeno lekturo v enem dnevu.

Lektoriranje diplomske naloge in prevode povzetkov ponujamo po cenah primernih za študentski žep. Preveri cenik lektoriranja in kako do dodatnega popusta lektoriranja za študente!