Zakaj samo 1,4 € za lektoriranje diplomske naloge?

Če ste eden izmed tistih, ki menite, da je kakovostno lektoriranje diplomske naloge možno dobiti le nad 2 €, in se sprašujete, zakaj tako različne cene lektoriranja (od 1,4 € do 4 €) na trgu, vam bo kaj hitro jasno, kakšno je realno stanje.

1. Lektorji niso prodajalci – pred leti so bile vse cene lektoriranja diplomske naloge nad 2,2 € za eno lektorsko stran. Razlog za to je bil povsem preprost. Lektorji so si morali zagotoviti mesečno plačo, zaradi neznanja na področju prodaje pa so imeli manj naročil. Torej je cena lektoriranja za eno stran morala biti višja, da so dosegli mesečno raven, ki jim je omogočala zaslužek povprečne plače.

2. Dobra organizacija in prodaja – ker smo dobro organizirani in se držimo poslanstva, da naj vsak počne tisto, v čemer je najboljši (prodajalci naj prodajajo, lektorji pa lektorirajo), nam omogoča nižje stroške in posledično nižje cene storitev na trgu.

3. Večja količina naročila – obseg diplomske naloge je večji kakor obseg besedil za spletne strani, življenjepisov in drugih besedil. To pomeni, da imamo manj (organizacijskega) dela in stroškov  s stranko kakor pri ostalih strankah z manjšo količino naročila.

4. Status študenta – zavedamo se, da je študij sam po sebi postal skoraj že prestiž. Ker podpiramo študij, želimo z ugodnješo ceno omogočiti vsem možnost lektoriranja diplomske naloge.

Nižja cena NE VPLIVA na kakovost lektoriranja, saj opravljajo lektoriranje pri nas izključno ustrezno izobraženi in izkušeni lektorji!

Ponudniki lektoriranja diplomske naloge, ki imajo cene nad 2 € za eno lektorsko stran, imajo po našem mnenju:

premalo naročil, da bi ponudili nižjo ceno, ali
– pa jim lektoriranje diplomskih nalog ni primarna dejavnost in takrat, ko dobijo naročilo, želijo zaslužiti čim več.

Končna odločitev je na vaši strani. V primeru, da smo vas prepričali, nas vseh 7 dni v tednu najdete preko info@lpi.si ali na 040/128-543.