Prevajanje

Kaj prevajamo?

V obdobju od leta 2005 do danes smo v Agenciji LPI.si v različne svetovne jezike prevedli že mnogo spletnih strani, katalogov, dopisov, razpisov, povzetkov, življenjepisov, pogodb … Strankam nudimo tudi sodno overjene prevode in tolmačenja pogodb, sodb ter drugih uradnih dokumentov.

Kdo prevaja?

Prevode opravijo ustrezno izobraženi in izkušeni prevajalci posameznih jezikov ali naravni govorec jezikoslovec, odvisno od potreb ter želje naročnikov.

Jeziki, ki jih prevajamo

Sodelujemo s široko mrežo prevajalcev, ki pokrivajo praktično vse jezike, po katerih naročniki povprašujejo. Zato obstaja velika verjetnost, da bomo lahko zadostili tudi vašim potrebam. Prav tako omogočamo različne jezikovne kombinacije prevajanja tudi iz tujega v tuji jezik.

Cena

Odlična organiziranost nam omogoča opravljanje storitev po zelo ugodnih cenah, ki jih v primeru dolgotrajnega sodelovanja še dodatno znižamo. Za določitev točne cene prevoda je priporočljivo oddati povpraševanje, saj je cena prevoda odvisna od različnih dejavnikov, ne izključno od količine.

Čas prevajanja

Hitrost prevajanje in kapacitete prevajalcev so odvisne predvsem od vrste, kakovosti in oblike besedila. Roki in načini prevajanja se določajo na podlagi potreb ter zahtev naročnika. Povprašajte nas za čas izvedbe prevoda svojega besedila in pripravili bomo točno ponudbo.