Prevajanje

Kaj prevajamo?

V obdobju od leta 2005 do danes smo v Agenciji LPI lektorirali spletne strani, kataloge, dopise, pisma, povzetke, življenjepise, pogodbe … Našim strankam nudimo tudi sodno overjene prevode in tolmačenja pogodb, sodb in drugih uradnih dokumentov.

Kdo prevaja?

V naši Agenciji težimo k odličnosti, zato večino prevodov opravi naravni govorec jezika v katerega se besedilo prevaja. Naši prevajalci se med prevajanjem posvetijo besedilu in se po potrebi dodatno izobražujejo, posvetujejo z avtorjem in prebirajo referenčna besedila.

Jeziki, ki jih prevajamo?

Naša Agencija sodeluje z široko mrežo prevajalcev, ki pokrivajo praktično vse jezike po katerih imamo povpraševanje. Zato obstaja velika vrjetnost, da bomo lahko zadostili tudi vašim potrebam. Prav tako omogočamo različne jezikovne kombinacije prevajanja tudi iz tujega v tuj jezik.

Cena?

Odlična organiziranost nam omogoča opravljanje storitev po zelo ugodnih cenah, ki jih v primeru dolgotrajnega sodelovanja še dodatno znižamo. Za določitev točne cene prevoda je priporočljivo oddati povpraševanje, saj je cena prevoda odvisna od različnih dejavnikov in ne izključno od količine.

Čas prevajanja?

Hitrost prevajanje in kapacitete prevajalcev so predvsem odvisne od vrste, kakovosti in oblike besedila. Roki in načini prevajanja se določajo na podlagi potreb in zahtev naročnika. Povprašajte nas za čas izvedbe prevoda vašega besedila in odgovorili vam bomo.